Opleidingen

Keukenassistent SVH

De cursus ‘Keukenassistent’ is voor iedereen die ervaring heeft in een professionele keuken in het land van herkomst en daar nu in Nederland wil werken. Dat gaat een stuk makkelijker als je de termen kent die binnen de Nederlandse horeca gebruikt worden en op de hoogte bent van de Nederlandse regels rond hygiëne en veiligheid.

Exportmedewerker sales en marketing

Mensen die als exportmedewerker of administratief medewerker in de internationale handel actief zijn of dit willen gaan zijn. De cursus richt zich op iedereen die meer wil weten over export, internationale handel en logistiek. Ook is er een speciale module voor Marketing & Sales.

VCA in Arabisch

De (volledig Arabischtalig) cursus VCA is bedoeld voor iedereen die werkt of wil werken op bouwplaatsen en andere potentieel gevaarlijke locaties. Steeds meer bedrijven eisen een VCA-diploma, waarmee medewerkers aantonen dat ze op een veilige, gezonde en milieuvriendelijke manier kunnen werken. Daarom vergroot het bezit van een VCA-diploma de kans op werk aanzienlijk.

Een eigen zaak beginnen

De kans dat een eigen bedrijf succesvol wordt, is groter als de nieuwe ondernemer begint met een gedegen plan. In deze cursus leer je over welke aspecten van je bedrijf je voor de start nagedacht moet hebben – van financiële onderbouwing tot klantenwerving en -binding. Stap voor stap vul je een compleet ondernemingsplan in.

Welkom op onze Academie

TVT For Universities

Op onze Academie bereiden wij u goed voor op het werk dat aansluit bij uw arbeidsverleden, talenten en carrière wensen. Wij bieden online beroepsgerichte trainingen die u weer up-to-date brengt en klaarstoomt voor werken op de Nederlandse arbeidsmarkt.

U leert het vak met bijbehorende vaardigheden, specifieke vaktermen en verbetert uw taalvaardigheid. De lesstof bestaat uit video’s, animaties, instructies en casussen en is zowel in het Nederlands als het Arabisch.

Wat bieden wij u?

 • Een online training met ondersteuning in het Arabisch. 

 • U wordt volledig begeleid door een Arabisch supportteam.

 • Uw persoonlijke begeleider monitort uw ontwikkelingen in het leerproces via onze digitale leeromgeving.

 • De opleiding heeft extra aandacht voor het verbeteren van uw Nederlands. U leert ook specifiek vaktermen.

 • U maakt kennis met de waarden en normen van het Nederlandse bedrijfsleven.

 

Samen naar Werk Academie wil uw kansen op de arbeidsmarkt vergroten. Samen brengen wij uw talenten tot volle bloei!

 

 

مرحباً بكم في أكاديميتنا

نقوم في أكاديميتنا بتدريبك وإعدادك جيداً لتقوم بالعمل الذي المرتبط بماضيك المهني ومواهبك وتطلعاتك المهنية. سنقدّم لك تدريبات مهنية عبر الإنترنت (أونلاين) تجعلك على اطلاع دائم على كل ما هو جديد في مجالك، وتقوم بتجهيزك لتكون جاهزاً لدخول في سوق العمل الهولندي. سيتم تعلميك المهارات المرتبطة بالمهنة، والمصطلحات المهنية الخاصة بها وستتحسن لغتك الهولندية. تتألف المادة الدراسية من فيديوهات، رسومات توضيحية، إرشادات وقضايا قد تواجهها أثناء العمل. ستجد كل ما سبق باللغتين الهولندية والعربية على حد سواء.
 

 

ماذا سنقدم لك؟

 • تدريباً عبر الانترنت (أونلاين) مع مساعدة ودعم باللغة العربية.

 • سيتم توجيهك من خلال طاقم دعم عربي.
 • سيراقب مشرفك الشخصي تطورك خلال عملية التعلّم عن طريق نظام التعليم الرقمي الخاص بالأكاديمية.
 • سيتم التركيز على تحسين مستوى لغتك الهولندية، كما ستتعلم أيضاَ مصطلحات وعبارات خاصة بعملك.
 • سوف تكتسب خبرة ومعرفة بالقيم والمعايير الموجودة في الحياة المؤسساتية في المجتمع الهولندي.

CONTACT

Naam:
E-mail:
Bericht:

CONTACTGEGEVENS

Nederland
 • Europalaan 18
  2408 BG Alphen aan den Rijn
  Nederland
 • www.samennaarwerkacademie.nl